Kristen podd för barn

Kristen podd för barn är inte så enkelt att hitta. Men här har du några. Du får gärna tipsa om du vet om bra kristna poddar för barn. eller kristen barnradio Podd är ju egentligen som en radio men du lyssnar på program när du vill.  En podd som vänder sig mer till vuxna som vill besvara barns frågor om kristen tro är Hemmasnack.

å var det dags att klicka på bilden för att höra kristen podd för barn och barnradio. .

Hör på kristen barn-podd

Kylskåpsradion

Kylskåpsradion 🇸🇪 

Kylskåpsradion med Gabriel och dockan Åsskar. En rolig podcast för barn. två nya avsnitt varje vecka. Det handlar om livet och intressanta saker och personer som dom möter.  Det finns en bra hemsida och mycket annat.

bibeltankar för barn

Bibeltankar för barn 🇸🇪

En podd som handlar om olika böcker och personer i bibeln. Podden är tankar om Ester, Job, Nehemja, Esra och böcker i gamla testamentet för barn. Den är på svenska och är gjord av HopeChannel i Sverige

Insidans podd

Insidans podd 🇸🇪 

Insidan är en kristen ungdomstidning som har en egen podd. I podden kan du höra om olika aktuella ämnen, intervjuer, undervisning från bibeln, krönikor. Den riktar sig till kristna ungdomar som vill växa i tron.

Keys for kids

Key for Kids 🇬🇧

Keys for kids är en podd för barn på engelska. Det är en kristen barnradio och det  finns massor att lyssna på här. På engelska förstås... De har också en podd för ungdomar som heter Unlocked (eng).