Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

 

Seriebibeln kristen hemsida för barn och andra som har barnasinnet kvar.
Start
Kristen film - svenska kristna barnfilmer
Film, video
Kristna spel
Spel
Serier
Serier
Pyssel
Pyssel
Recept & bakning
Recept
Färglägg och måla
Målarbilder
Kristen barn-TV
Barn-TV
Kristen julkalender för barn med Haren Stampe
Julkalender
Ung, vuxen med Jesus. Kristen hemsida med film, serier, länkar, bibeln online, sudoku,
Länkar & tips

VISCHAN 

 
Vischan lamadjuret Lasse

Lamadjuret Lasse
Lamadjuret Lasse är känd för att spotta folk i ansiktet så fort han blir sur. Med lite hjälp från flickan Clara får han lära sig "tålamodstricket" att räkna långsamt till 10.

vischan nymfparakiten Piraten Nymfparakiten Piraten
Fågeln Piraten är bekymrad. Tänk om det inte finns någon luft i huset där han bor, han ser ju ingen Luft. Bonden Linda och Ida förklarar att luften finns fast den inte syns. Precis som Gud!
Vischan kossan Saga Kossan Saga
Bonden Lindas ko Saga är så deppig att hon inte äter. Till slut ber hon en bön om hjälp och hjälpen kommer förr än hon anat. Linda får nämligen en strålande idé för hur hennes ko ska bli glad igen. !
vischan kaninen snurre Kaninen Snurre
Kaninen Snurre har just förlorat gårdens hopptävling. Han deppar och känner sig värdelös, men bonden Linda tycker att även Snurre är väl värd en medalj.
Vischan hunden skugga Hunden Skugga
Hunden Skugga har övat länge. Stolt visar hon Linda hur hon äntligen lärt sig gå på bakbenen. Vilka fantastiska bakben! Bonden Linda däremot skulle gärna vilja lära sig på frambenen -- på händerna. Tänk vad vi är skapade bra!
vischan tjuren Sture Tjuren Sture
Tjuren Sture är en väldigt folkilsken tjur. Alla är rädda för honom. Men kanske kan även Sture bli lite trevligare? Om någon bara vågar vara hans kompis...
Vischan hönan Beatrice Hönan Beatrice
Hönan Beatrice har värpt ett enormt stort ägg- Bonden Linda packar bilen för att ta med Beatrice till äggkläckningstävlingen i sta´n, men hur är det egentligen? Talar Beatrice verkligen sanning.
Vischan lammet Fridolf Lammet Fridolf
Lammet Fridolf blir så rädd när det åskar att han springer bort sig. Bonden Linda är också rädd ibland. Tur att man alltid kan tänka på att Gud är med oss. 
Vischan geten Greta Geten Greta
Geten Greta har bestämt sig. Hon vill sova i Lindas hus istället för i sin spilta, för Greta är så mörkrädd. Men det finns ju inga spöken, bara änglar som vakar över oss. Och så kan man ju alltid skaffa en nattlampa!
Vischan hästen Eyna Hästen Enya
Arbetshästen Enya är stor och stark och helt övertygad om att hon är gårdens viktigaste djur. Aldrig har hon väl tänkt på att det kanske är som bonden Linda säger -- att den som vill vara riktigt stor ska se till att hjälpa andra.
Vischan Grisen gunnar Grisen Gunnar
Gunnar är en väldigt tacksam liten gris. Han blir alldeles till sig när han får goda matrester och tackar bonden Linda om och om igen. Linda och barnen från granngården tackar de med. Först korna för att de gör mjölk och sen Gud för att han gör korna!
Vischan grisen gunnar Grodan Gösta
En dag när Linda är på promenad hittar hon en groda som heter Gösta. Han ska få bo hos mig bestämmer Linda. Problemet är bara att Gösta hellre vill bo där han alltid har bott, i den fantastiska naturen.
Vischan hamstern Rocky Hamstern Rocky
Hamstern Rocky vill så gärna vara duktig på någonting. Han ger sig på att steka pannkakor och allting blir fel. Men med lite hjälp av bonden Linda hittar Rocky till slut en uppgift som passar honom som handen i handsken
Vischan Ponnyn Stormy Ponnyn Stormy
Stormy blir sur på flickan Clara och kastar av Clara. Clara blir sur tillbaka och plötsligt är ingenting roligt. Både Clara och Stormy vet att det bara finns en sak att göra. Men att det ska vara så svårt att säga det där ordet...Förlåt!
Vischan silkestuppen Sayonora Silkestuppen Sayonara
Silkestuppen Sayonara ser inte ut som de andra i hönsgården och så pratar han konstigt också. Hönorna är elaka och skrattar åt Sayonara, men bonden Linda och flickan Clara ordnar "kompisskola" för hönorna.
vischan katterna tisa och tosse Katterna Tisa och Tosse
Kattungarna Tisa och Tosse kan inte hålla sams i ens en minut. Men när det verkligen gäller upptäcker de hur mycket de egentligen tycker om varandra. Barnen från granngården visar kattungarna några "hålla sams --trick".
Vischan kristen barntv
 
På Vischan finns bonden Linda på sin gård. Vischan är fullt med levande djur och mysiga miljöer.  14 kristna barnprogam med djur.  Vischan är ett barnprogram som vänder sig till förskolebarn; det är fullt med levande djur och mysiga miljöer. Här får små barn bra värderingar och kunskap om Gud på sin egen nivå!  

vischan Krsiten video för barnKristen film för barn och andra med barnasinne.Tillbaka till film & video
Coola länkar till kristen film och video. Tecknat i serier från bibeln, kristna barnprogram och spelfilm. Filmer för barn, ungdom och alla andra.