Kristen barntv

 

📺 Jippie på Kanal 10 🇸🇪 (må-fr 18.15)

Kristna barnprogram kan du se på Kanal 10. Måndag till fredag 18.15 (repris tisdag - lördag 10.15) kolla tiden i deras program. Jippies kompisklubb kan du se på fredagar  tyck på länken om du vill gå med i Jippies kompisklubb. Sista fredagen varje månad är det Jippies musikshow. Länk till spellista för Jippie på youtube 
  

📺 TV Visjon Kids 🇸🇪 🇳🇴

Se webb-tv hos Visjon Norge. Här kan du välja kristna barnprogram som de visat. För att se barnprogram som sänds just nu måste du se rätt tid. Visjon Norge sänder barnprogram som ex Hurramegrundt, Tweens, Safari, Ute i naturen. 

  

📺 Heaven TV7 🇸🇪 🇫🇮

Webbtv med kristna barnprogram. Exempel på programserier som finns på svenska; Stampes julkalender och Praise-club. Det finns textade program där ungdomar berättar.  Är du lite äldre han du söka på UNGA. Då finnner du kristen undervisning och vittnesbörd för ungdomar om Gud, tro och Jesus. De är både på svenska och finska som är textat till svenska.

 

Kristna hemsidor - barn

 

😊 Barnoas i Svenskfinland

En hemsida på svenska om kristen tro med blogg, pyssel och musik.


😊 Credo

Credo med Jesus i skol och studentvärlden. Sveriges evangeliska student- och gymnasiströrelse samlar ungdomar från alla kristna traditioner. Credos lokala grupper fungerar som kyrkans utsträckta arm... 

 

😊 Dinosaurier

En hemsida om museet "Den förhistoriska världen" Massor om dinosaurier, fossiler, bilder, spel och förstås om museet. 

 

😊 Gospel Sam

Här finns pyssel, film, bilder, berättelser, memory. Det är sheriffen Gospel Sam som tar dig med på denna kristna hemsida.

 

😊 KRIK 

Kirk betyder kristen idrottskontakt en kristen ungdomorganisation - en mötesplats som förenar glädjen i idrotten och den kristna tron.

 

😊 Ny generation

Ny generation jobbar med kristna skolgrupper över hela Sverige. Kolla deras hemsida.


😊 Ungdom med uppgift

Ungdom med uppgift, UMU tränar och sänder ut ungdomar i mission. De har lärdjungaskola.


😊 UngdomsOas

Undomsoas är en del av Oasrörelsen, fast för ungdomar.  Oas är en karismatisk förnyelserörelse inom Svenska kyrkan, med en stor öppenhet för andra samfund.

 

Kristna tidningar

 

🗞️ Insidan

 Insidan är en kristen ungdomstidning som främst riktar sig till ungdomar i åldrarna 14-19  år. Handlar om kristen tro och vem Jesus är.

  

Tips & Länkar

Länkar och tips på kristen barntv, kristna hemsidor för barn och kristna barntidningar. På kristen barntv kan du se kristna barnprogram och kristen webb-tv. Kristna hemsidor med sång, nyheter, video, tv, reportage, vittnesbörd och organisationer. Kristna tidningar i abc-ordning. Kristna tidningar här finner du en webbtidning för ungdomar om Gud, tro och förstås Jesus. Klicka på rubriken så kommer du till den sidan.

 

Länkar och tips