Kristen barntv - länkar

 

📺 Jippie på Kanal 10 🇸🇪 (må-fr 18.15)

Kristna barnprogram kan du se på Kanal 10. Måndag till fredag 18.15 (repris tisdag - lördag 10.15) kolla tiden i deras program. Jippies kompisklubb kan du se på fredagar  tyck på länken om du vill gå med i Jippies kompisklubb. Sista fredagen varje månad är det Jippies musikshow. Länk till spellista för Jippie på youtube 
  

📺 TV Visjon Kids 🇸🇪 🇳🇴

Se webb-tv hos Visjon Norge. Här kan du välja kristna barnprogram som de visat. För att se barnprogram som sänds just nu måste du se rätt tid. Visjon Norge sänder barnprogram som ex Hurramegrundt, Tweens, Safari, Ute i naturen. 

  

📺 Heaven TV7 🇸🇪 🇫🇮

Webbtv med kristna barnprogram. Exempel på programserier som finns på svenska; Stampes julkalender och Praise-club. Det finns textade program där ungdomar berättar.  Är du lite äldre han du söka på UNGA. Då finnner du kristen undervisning och vittnesbörd för ungdomar om Gud, tro och Jesus. De är både på svenska och finska som är textat till svenska.

 

Kristna hemsidor - barn

 

😊 Barnoas i Svenskfinland

En hemsida på svenska om kristen tro med blogg, pyssel och musik.

 

😊 Barnskivor

Vill ge musik, video och mycket mera till svenska familjer och till kyrkans barnverksamhet. De åker även runt och har barnmöten. Målet är att barn i Sverige ska få lära känna Jesus. De har även en youtube kanal.


😊 Credo

Credo med Jesus i skol och studentvärlden. Sveriges evangeliska student- och gymnasiströrelse samlar ungdomar från alla kristna traditioner. Credos lokala grupper fungerar som kyrkans utsträckta arm... 

 

😊 Dinosaurier

En hemsida om museet "Den förhistoriska världen" Massor om dinosaurier, fossiler, bilder, spel och förstås om museet. 

 

😊 Gospel Sam

Här finns pyssel, film, bilder, berättelser, memory. Det är sheriffen Gospel Sam som tar dig med på denna kristna hemsida.

 

😊 King Kids - Sverige

King Kids finns i många länder och även i Sverige. Tillsammans får hela familjen, barn och vuxna gå ut och berätta för andra om Jesus. King Kids är en del i Ungdom med uppgift.

 

😊 Kreativ tro

Kreativ Tro är en sida som ger möjlighet att göra och pyssla kring bibeln och Gud. Den har kyrkpyssel för barn, kreativ bibelläsning med färgläggning i bibeln. Du hittar inspirationssidor på facebook. instagram, youtube och pinterest.

 

😊 KRIK 

Kirk betyder kristen idrottskontakt en kristen ungdomorganisation - en mötesplats som förenar glädjen i idrotten och den kristna tron.

 

😊 Ny generation

Ny generation jobbar med kristna skolgrupper över hela Sverige. Kolla deras hemsida.

 

😊 Rörelsesånger

Mikael Wahl har en youtube kanal med massor av små drama på video och rörelsesånger. Kolla in och välj något att titta på.


😊 Ungdom med uppgift

Ungdom med uppgift, UMU tränar och sänder ut ungdomar i mission. De har lärdjungaskola.


😊 UngdomsOas

Undomsoas är en del av Oasrörelsen, fast för ungdomar.  Oas är en karismatisk förnyelserörelse inom Svenska kyrkan, med en stor öppenhet för andra samfund.

 

😊 Youngsters

Startade som barnmöten på oas-rörelsens konferenser. De fick namnet barnoas och nu heter dom Youngsters. Visionen är att berätta om Jesus för barn.

 

Kristna tidningar

 

🗞️ Droppen

Droppen är en kristen barntidning för barn (5-12 år) med berättelser från Bibeln, reportage, sånger, pyssel och massor om Jesus. Droppen kommer ut varannan vecka och har sommaruppehåll.

 

🗞️ Insidan

 Insidan är en kristen ungdomstidning som handlar om kristen tro och vem Jesus är. Det är allt ifrån boktips, intervjuer till ämnen från Bibeln. Finns som podd.  

Tips & Länkar för barn

Länkar och tips på kristen barntv, kristna hemsidor för barn och kristna barntidningar. På kristen barntv kan du se kristna barnprogram och kristen webb-tv. Kristna hemsidor med sång, nyheter, video, tv, reportage, vittnesbörd och organisationer. Kristna tidningar i abc-ordning. Kristna tidningar här finner du en webbtidning för ungdomar om Gud, tro och förstås Jesus. Klicka på rubriken så kommer du till den sidan.

 

Länkar och tips