Tips & Länkar för barn

Länkar och tips på kristen barntv, kristna hemsidor för barn och kristna barntidningar. På kristen barntv kan du se kristna barnprogram och kristen webb-tv. Kristna hemsidor med sång, nyheter, video, tv, reportage, vittnesbörd och organisationer. Kristna tidningar här finner du en för barn och en för ungdomar om Gud, tro och förstås Jesus. Klicka på rubriken så kommer du till den sidan.

Välj kategori för länkar

Kristen barntv

Kristen barntv 

Här hittar du kristen barntv som du kan se på din tv eller i din dator. Vissa barnprogram sänds direkt en viss tid medan andra ligger online så du kan se dem när du vill. De är förstås program som är för barn och som är bra.

Kristna hemsidor för barn

Hemsidor - barn

På hemsidor kan du hitta massor med skoj att göra. medan andra har mer fakta. Du kan också läsa och lyssna till kristna saker från bibeln. En hemsida kan vara för en viss ålder som om du tycker det inte passar just dig, ta då och älj en annan. 

Kristna barntidningar

Kristna barntidningar

Här hittar du två kristna barntidningar som du kan prenumerera på. De har  också hemsidor med mer saker på att läsa, lyssna och göra. De riktar sig till barn eller ungdomar så välj just den som passar dig bäst.

kristna poddar för barn

Poddar för barn

Poddar för barn som dessutom är kristna! Enkelt att lyssna på i mobilen eller på datorn. De är väldigt olika så kolla in vilken du tycker bäst om. Kolla i arkiven med gamla program där finns en guldgruva av olika ämnen.