Moody barnfilm

Klicka på bilden för att se kristen barn film från Moody Institute . Barnfilm som är tecknad och vetenskap i olika avsnitt. Klicka på bilden för att se mer.

Moody tecknade filmer för barn

Tecknad kristen barnfilm - Moody

Gamla Moody filmer för barn. Kristna barnfilmer som gjordes när din mormor, morfar, farmor och farfar var barn. Tecknade filmklipp från bibeln.

 

Engelskt tal och text + auto översättning till svenska och andra språk.

Moody spelfilmer för barn

Vetenskaplig barnfilm - Moody institute

Vetenskapliga barnfilmer från Moody institute of Science, 1950-talet. Om man kan ha överseende med kvalitet och klädsel kan dessa kristna barnfilmer vara intressanta och lärorika att se på.

 

Engelskt tal och text + auto översättning till svenska och andra språk.

Moody Institute of Science

Moody filmer hade sin stora epok vid 1950-talet och i slutet av förra seklet. De kristna filmerna från MBI var oftast vetenskapliga kristna dokumentärer. Filmerna syftade till att visa att kristen tro och vetenskap inte kolliderade. Fallet var det motsatta att vetenskap och kristen tro går hand i hand. Gamla vetenskaplig och tecknad film för barn finns att se här.

 

Moody Bible Institute är en kristen högskola med sitt säte i Chicago, Illinois. Moody Institute startades av evangelisten Dwight Lyman Moody 1886.