Kristen film

Kristen film för barn med kristet bra innehåll. Animerade video - bibeln tecknad i serier med olika avsnitt. Välj på kristna barnprogram och kristen spelfilm. Möt Theo och hans vänner, Martin Luther och dinosaurier. Se barnetv med Safari och liknelser från bakgården. Mycket kristen film för barn, ungdom och alla andra med barnasinnet kvar. Klicka för att se det är många program i varje kategori.

Polarön

Polarön - kristen film

Varje vecka kommer agenten till Polarön. Hon har med sig sin silvriga väska och i den finns det viktiga ordet. Polaröns viktiga ord kommer alltid från bibeln. 24 avsnitt

Vischan

Vischan - film för barn

På Vischan finns bonden Linda på sin gård. Vischan är fullt med levande djur och mysiga miljöer. Olika film avsnitt om djur.

Praise club

Praise Club

Krister guidar oss genom musik videor och reportage från olika håll. Vi får träffa Majros och Åke som kommer med sina egna funderingar från fähuset.

Jesu liv - Seriebibeln

Seriebibeln - film

Vi får följa med från början... Historien om Jesus från det att han föddes, var barn och blev vuxen. 12 korta filmklipp.

Theo och hans vänner

Theo och hans vänner

En tecknad kristen serie om Theo och Bibelteatern i en skolåda. Här får vi höra mer om Gud. Mössen Luther och Benny tar oss med på roliga äventyr.

Munken och Kulan

Munken och Kulan

Åke Samuelsson berättar om Munken och Kulan. Berättelsen handlar om när Munken biev kär i Annelie, Live inspelning.

Youngsters

Youngsters - Barnoas

Youngsters kanal, på youtube! Det finns mycket klipp att se på. Berättelser, konserter, musikvideos, danser, pyssel m.m. En kanal där den självklara stjärnan är Jesus!

Safari Barne tv

Safari - Barne tv

Norsk kristen barntv. Här lagas det mat, har aktiviteter och så är det förstås sång och musik. Så lär vi mer om vem Jesus är och hur det är att tro på honom. (Många program)

Liknelser från bakgården

Bakgården

Liknelser från bakgården är berättelser från bibeln. De är inspelade med handdockor "Puppets" och tecknade filmer. Albert berättar liknelser för barnen i staden Gladby. 

Actionbibeln - Samuel

Actionbibeln - Samuel

Samuel väljer Saul som kung över Israel. Kort tecknat film från actonbibeln, animated. Engelskt tal, svensk text.

Praise time

Praise time

Här hittar du  filmklipp med säng och lovsång. Det är olika barn som sjunger. Något att lyssna på när du pysslar. Spellista på youtube. Du kan enkelt kan spara olyssna på.

Alla kan hjälpa någon

Alla kan hjälpa någon

En film om att alla kan glädja någon. Kajsa har en julklappsverkstad hemma på gården. Julklappar till Laura i Lettland och många fler....

Moody barnfilm

Moody filmer - barn

Gamla Moody filmer för barn. När din mormor, morfar, farmor och farfar var små gjordes dessa filmer. De handlar om bibeln.. Engelskt tal o text automatiskt till alla språk

Målarbibeln

Målarbibeln

Barnprogram med Mila Lehtonen. Mila tar med oss till bibelns fantastiska vår medan hon ritar och berättar. Och Mila är faktiskt en riktig bildkonstnär.

Det stora dinosauriemysteriet

Dinosaurie mysteriet

Det stora dinosaurie mysteriet är en gammal inspelning som blivit en bestseller. I filmen får vi veta mer om arkeologi, människan och dinosaurier. Engelskt tal.

Maritn Luther

Martin Luther

För länge sedan levde en man som hette Martin Luther. Han var munk men livet blev inte alls som han trott. Se denna intressanta video om honom.