Kristen film

Kristen film för barn med kristet bra innehåll. Animerade video - bibeln tecknad i serier med olika avsnitt. Välj på kristna barnprogram och kristen spelfilm. Möt Theo och hans vänner, Martin Luther och dinosaurier. Se barnetv med Safari och liknelser från bakgården. Mycket kristen film för barn, ungdom och alla andra med barnasinnet kvar. Klicka för att se det är många program i varje kategori.

En tecknad kristen serie om Theo och Bibelteatern i en skolåda. Här får vi höra mer om Gud. Mössen Luther och Benny tar oss med på roliga äventyr.

Varje vecka kommer agenten till Polarön. Hon har med sig sin silvriga väska och i den finns det viktiga ordet. Polaröns viktiga ord kommer alltid från bibeln. 24 avsnitt

Här är Youngsters kanal, på youtube! Det finns mycket klipp att se på. Berättelser, konserter, musikvideos, danser, pyssel m.m. På vår kanal är den självklara stjärnan Jesus!

Krister guidar oss genom musik videor och reportage från olika håll. Vi får träffa Majros och Åke som kommer med sina egna funderingar från fähuset.

Polarön - kristen film

Praise Club

Theo och hans vänner

Youngsters - Barnoas

Polarön
Praise club
Theo och hans vänner
Youngsters
Munken och Kulan
Safari Barne tv
Jesu liv - Seriebibeln
Vischan

Safari - Barne tv

Munken och Kulan

Seriebibeln - film

Vischan - film för barn

Vi får följa med från början... Historien om Jesus från det att han föddes, var barn och blev vuxen. 12 korta filmklipp.

Norsk kristen barntv. Här lagas det mat, har aktiviteter och så är det förstås sång och musik. Så lär vi mer om vem Jesus är och hur det är att tro på honom. (Många program)

På Vischan finns bonden Linda på sin gård. Vischan är fullt med levande djur och mysiga miljöer. Olika film avsnitt om djur.

Åke Samuelsson berättar om Munken och Kulan. Berättelsen handlar om när Munken biev kär i Annelie, Live inspelning.

Gamla Moody filmer för barn. När din mormor, morfar, farmor och farfar var små gjordes dessa filmer. De handlar om bibeln.. Engelskt tal o text + auto till alla språk

Liknelser från bakgården är en serie med berättelser från bibeln. Inspelat med handdockor "Puppets".

Det stora dinosaurie mysteriet är en gammal inspelning som blivit en bestseller. I filmen får vi veta mer om arkeologi, människan och dinosaurier. Engelskt tal.

Här hittar du  filmklipp med säng och lovsång. Det är olika barn som sjunger. Något att lyssna på när du pysslar....

Bakgården

Praise time

Moody filmer - barn

Dinosaurie mysteriet

Liknelser från bakgården
Praise time
Moody barnfilm
Det stora dinosauriemysteriet

Barnprogram med Mila Lehtonen. Mila tar med oss till bibelns fantastiska vår medan hon ritar och berättar. Och Mila är faktiskt en riktig bildkonstnär.

Samuel väljer Saul som kung över Israel. Kort tecknat film från actonbibeln, animated. Engelskt tal, svensk text.

För länge sedan levde en man som hette Martin Luther. Han var munk men livet blev inte alls som han trott. Se denna intressanta video om honom.

En film om att alla kan glädja någon. Kajsa har en julklappsverkstad hemma på gården. Julklappar till Laura i Lettland och många fler....

Actionbibeln - Samuel

Alla kan hjälpa någon

Målarbibeln

Martin Luther

Actionbibeln - Samuel
Alla kan hjälpa någon
Målarbibeln
Maritn Luther